Om oss

Campo – en plats för både jaget och laget där portionerna mättar och smaken är i fokus.

Boka bord

Helt enkelt Fabulissimo!

Campo är en Italiensk-Amerikansk restaurang som tar avstamp i idrottens värld. Här vill vi att alla skall känna sig välkomna och bli mätta – vår meny har det bästa av två världar där den saftiga burgaren även gör plats för den smakrika risotton. Missa inte heller våra lekfulla desserter – vad sägs om en Freakshake Pazzo?

VÅRT SAMARBETE MED IDROTTSMUSEET

Inne på Campo hittar du historiska motiv och idrottsföremål utlånade av Idrottsmuseet i Göteborg. Idrottsmuseet består av stora samlingar som finns att beskåda på tre våningar, fulla av idrottsnostalgi från både världsmästare, olympier och lokala kändisar. Idrottsmuseet startade ”Idrottens Hall of Fame” 1999 och alla dess pristagare finns presenterade på museets entrévåning. Museet ger dessutom ut en årsbok, Idrottsarvet, som existerat ända sedan 1986. Besök museet i Kvibergs Kaserner i Göteborg – granne med oss på Prioritet Serneke Arena!

Idrottsmuseet har öppet tis-fre 10-16 och lördagar 10-14

Läs mer här.

Signa upp dig för erbjudanden och nyheter

Vi kommer behandla din mailadress för att skicka nyhetsbrev från vår restaurang Campo. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här. Du har rätt att när som helst invända mot vår behandling av dina personuppgifter.