Här kan du läsa våra menyer som tar avstamp i det Italiensk-Amerikanska köket. Burgare, pasta, pizza eller goda desserter Välkommen hem, till Campo!
Köttbullar serveras med potatismos, pressgurka, lingon & gräddsås
Halstrad fiskfilé serveras med dillslungad potatis, rostade betor, vinångade päron & brynt citronsmör
Pasta med tomatsås, grillad zucchini, aubergin, paprika & kronärtskocka toppas med tärnad fårost & hackad persilja
Panerad kycklingfilé serveras med wokade nudlar, bambuskott, apelsin & mangodressing
Ugnsbakad sejfilé med frasigt citron & örttäcke serveras med kokt potatis, vinångade morötter, kall ägg & romsås
Vegetariska crêpes serveras med krämig champinjonsås, riven ost & rucola
Krämig biffstroganoff på fransyska & skogssvamp serveras med ris, picklad gurka & persilja
Ost & tomat bakad fiskfilé serveras med kokt potatis, blomkål, broccoli & räksås
Vegetariska köttbullar serveras med köttbullar, lingon & gräddsås
Viltfärsbiffar serveras med blomkålspuré, gröna ärtor, rårörda lingon & svampsås
Ugnsbakad torsk serveras med kokt potatis, stekta champinjoner, picklad gurka & romsås
Rödbetsbiffar med fetaost serveras med skivad potatis, tabbouleh & myntayoghurt
Långbakad högrev serveras potatisgratäng, rostad broccoli & pepparsås
Fisk & skaldjursgryta smaksatt med eau de vie toppas med citron fraiche & rostat vitlöksbröd
Panerad rotselleri serveras med bön och kålsallad & äppelremoulad
Ett urval av italienska och svenska charkuterier samt ostar, serveras med hemmagjord marmelad, torkade frukter, marinerade oliver, cornichons och tryffelsmör med bröd.
Långbakade kalvytterfiléskivor, tonfiskröra, anjovisfilé, kapris, rostade pinjenötter och hyvlad grana padano.
Halstrad pilgrimsmussla med tryffelcremé och marinerade körsbärstomater på grillat krispigt surdegsbröd. Toppad med hyvlad parmesan.
Höstens sallad med honugnsrostade päron, apelsin, valnötter, marinerade cocktailtomater och burrata toppad med nymalen svartpeppar och olivolja
Veckans val av soppa med kockens val av tillbehör.
180 gram Högrevsburgare, rökt cheddar, picklad rödlök, grillad tomat, krispsallad, tryffelaioli och briochebröd. Serveras med pommes frites
Grillad portabello och grilloumiburgare med avokadoröra och pico de gallo. Serveras med sötpotatis pommes frites och mango habanero dressing
Egen variant av klassisk bookmakertoast med grillad oxfilé, senap-parmesancremé, äggula & pepparrot
Risotto med kalvytterfilé, vitt vin, smör, portabellosvamp, sparris, toppad med nymalen svartpeppar, persilja och hyvlad grana padano.
Pappardelle pasta med örtmarinerad långbakad oxfilé, rosmarin bakade cocktailtomater. Serveras med rödvinssky, tryffelcréme och hyvlad grana padano
Salvia marinerade oxfiléskivor, körsbärstomater, fior di late mozzarella och ruccola, toppad med extra virgin olivolja och hyvlad grana padano
Ricottacremé, chevreost, Coppa di parma, honugnsrostade päron, valnötter och basilika
Dagsfärsk fisk serveras med kockens val av tillbehör.
Veckans val av kött med kockens val av tillbehör.
Baileys pannacotta med färska bär
Med halloncurd och kardemumma crunch
Dubbel espresso med en kula vaniljglass
Mindre pizza med tomatsås och ost
90 gram hamburgare med pommes frites
Serverad med vaniljglass och sirap
Vår lunchmeny serveras
mån-fre 11.00-13.30
124kr/person
Välkomna!
Beställ in något lättare att äta och dricka i baren.
–
Marinerade oliver 39:-
–
Pommes med 2 sorters dipp toppad med grana padano 72:-
–
Ljumna lantchips med pepparrotscréme och finhackad rödlök toppad med löjrom och dill 115:-
–
Högrevsburgare 199:-
180 gram högrevsburgare, rökt cheddar, picklad rödlök, grillad tomat, krispsallad, tryffelaioli och briochebröd. Serveras med pommes frites
–
Portabello & Grilloumiburgare 195:-
Grillad portabello och grilloumiburgare med avokadoröra, pico de gallo, serveras med sötpotatis pommes frites och habanero dressing
–
Serveras mån-fre från 15:00-17.00
Även du som inte är hotellgäst kan njuta av vår hotellfrukost måndag-söndag. Pris: 145 kr