Covid-19

Boka bord

Magen kurrar! Är det safe att äta på er restaurang?

Även – och kanske särskilt – i dessa tider, så behöver vi alla få i oss bra mat. Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens senaste föreskrifter gällande att säkerställa att våra gäster kan hålla avstånd mellan varandra. Campo är stort till ytan vilket gör det lätt att hålla avstånd mellan borden. Reglerna om samlingar för max fyra personer gäller inte för restauranger. Det får alltså vara mer än fyra personer i restaurangen. Det får dock inte sitta mer än fyra personer vid ett bord.

Vi har tagit flera åtgärder för att minska risken för smittspridning, och för att du som gäst ska känna dig bekväm och kunna njuta fullt ut av ditt besök hos oss.

Okej, vad bra! Vad betyder det i praktiken?

-> Minskning av antal bord vilket gör det lätt att hålla avstånd.
-> Handsprit är tillgängligt på flera ställen i restaurangen och används regelbundet av personalen, och vi uppmanar dig som gäst att göra detsamma.
-> Utökade rutiner för städning.
-> Ingen barservering erbjuds.

Jag vill hellre ta med maten, har ni take away?
Självklart, Och du, vi har massa bra erbjudanden på Take-away och andra restaurangrelaterade deals som du kan ta del av här. Take away-lunch kostar exempelvis 97 kr.

Barservering är förbjuden nu. Hur gör ni då?
Givetvis rättar vi oss efter Folkhälsomyndigheten för att försöka minska smittspridning, därför är samtliga av våra barer stängda för just barhäng. The upside? Du kan fortfarande beställa precis så mycket mat och dryck du mäktar med till ditt bord.

Begränsar ni antalet gäster?Vi har generellt minskat beläggningen på hotellet och med olika paket så kommer man på olika tider. Detta innebär att du inte kommer att behöva trängas med andra gäster.

Här kan du läsa rutinerna under Covid-19 för Kviberg Park Hotel & Conference  >>

Signa upp dig för erbjudanden och nyheter

Restaurang Campo använder din mailadress för att skicka nyhetsbrev. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här. Du har rätt att när som helst invända mot vår behandling av dina personuppgifter.